Istanbul blog is op zoek naar een nieuwe blogger!

Büyük Çamlıca Tepesi

Na een jaar geblogd te hebben voor Istanbul.blog wil ik het stokje nu graag overdragen aan een nieuwe blogger. Vanwege een nieuwe baan in Nederland heb ik namelijk besloten Turkije (voorlopig) te verlaten..

Deze blog heb ik zelf bedacht en opgezet. Ik verhuisde begin 2012 naar Istanbul en heb daar ruim drie jaar gewoond. In het begin blogde ik alleen voor Turkije.blog, later heb ik Istanbul.blog er ook bij genomen. Ik heb met veel plezier in Istanbul gewoond en vond het erg fijn om er over te schrijven en mooie foto’s van de stad te maken.

Vind jij Istanbul ook zo’n geweldige stad? Ken je de stad goed en zou je er graag over willen schrijven? Stuur dan even een mailtje met je motivatie en cv naar: [email protected]

Succes en blog ze!

Tosca de Jong

Lees ook:Istanbul blog nu ook geblokkeerd in Turkije?
Lees ook:21-jarige Felix fietst van België naar Istanbul
Lees ook:Hotels in Istanbul: Pera Main Hotel in Beyoğlu
Lees ook:Nieuwe 100% Istanbul reisgids is uit
Lees ook:Prijzig treintje, die van Istanbul naar Ankara

1 Reacties // Reageer

One thought on “Istanbul blog is op zoek naar een nieuwe blogger!

  1. Orhan Ozturk

    Hallo,

    Ik ben van plan om van Amsterdam naar Istanbul te fietsen. En ben op zoek naar sponsoren die mij kleding, accessoires of een fiets kunnen doneren. Misschien kunt u het woord voortbrengen via uw blog? Graag hoor ik van u terug.

    Groeten,

    Orhan Ozturk

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>