Bizar ongeluk in metro Istanbul

193507_newsdetailOp Twitter en in de Turkse media staan vandaag bizarre foto’s van een 33-jarige Turkse man die door een metalen stang is doorboord in een metro in Istanbul. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, maar ooggetuigen zeggen dat de lange metalen stang plotseling door het raam van de metro kwam zetten.

De man blijkt Fatih Çoban te heten en is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hij kwam vanochtend uit zijn werk en ging naar huis met de metro. Het gebeurde tussen Seyrantepe en Sanayi aan de Europese kant van Istanbul.

Een van de andere reizigers liet op internet weten dat na het ongeval gelijk aan de noodrem werd getrokken. De andere reizigers – die overigens niet gewond zijn geraakt – liepen de metro uit en moesten nog zo’n 20 minuten lopen voordat zij uit de metrotunnel waren. Een ambulance was pas na een half uur ter plaatse.

(foto: Cihan)

Lees ook:Paniek in Istanbul om vrouw met Ebola
Lees ook:Openbaar vervoer in Istanbul duurder
Lees ook:In Istanbul hoef je nooit uit te checken
Lees ook:Simit verkopers verbannen uit Istanbul
Lees ook:Shoppen bij Victoria’s Secret in Istanbul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>