Belangstelling voor Blondie in Turkije?

0315021367

Ze is maar liefst 69 jaar en komt dit jaar voor het eerst optreden in Turkije: Deborah Harry oftewel zangeres Blondie. De meesten mensen moeten waarschijnlijk even graven in het geheugen, want waar kennen we Blondie en de rest van de band ook alweer van?

Blondie brak door met het nummer ‘Denis’ in 1978. Ook nummers als ‘Heart of glass’, ‘Atomic’ en ‘Call me’ waren een hit. Daarna was het een tijdje stil. In 1998 maakte Blondie een comeback met het album ‘No exit’. Het nummer ‘Maria’ kwam eind jaren 90 uit, het stond toen in 14 landen op nummer 1.

Concert Blondie in Istanbul

Blondie heeft best leuke nummers gemaakt, met de nadruk op ‘gemaakt’, want de Blondie-tijd is wel wat lang geleden. En of de Turken massale belangstelling hebben voor een concert deze Amerikaanse ‘Ajda Pekkan’? Ik vraag het mij af.

Blondie treedt op 6 september (aanvang 18.30) op in de Black Box in Istanbul. Kaartjes zijn tussen 50-130 lira (normale kaartjes 70 lira).

Blondie – Denis

Lees ook:Andre Rieu komt naar Istanbul
Lees ook:Katie Melua geeft vanavond haar eerste concert in Istanbul
Lees ook:Kylie Minogue komt optreden in Istanbul
Lees ook:Istanbul één van de meest gefotografeerde steden ter wereld
Lees ook:Grootste wens van de Syrische Nadia: Andre Rieu ontmoeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>