Turkse tapijten kopen in Istanbul

Turkse tapijten Istanbul Heb je een (te) lege woonkamer of heb je gewoon zin om je huis warm en gezellig aan te kleden? En ga je binnenkort naar Istanbul? Dan kun je daar zeker slagen. Je kunt in Istanbul behoorlijk goed shoppen en je komt er overal winkels en bazaars tegen vol mooie tapijten, oosterse lampjes en mozaïeken glaasjes. Heb je geen zin in het getrek van de verkopers in de Grote Bazaar, breng dan een bezoek aan een kleinere winkel, zoals Modern Tribal Carpets & Lamps.

Turkse tapijten Istanbul In dit gezellige nieuwe zaakje (vlakbij de Grote Bazaar) word er niet aan je getrokken, kun je rustig kijken en kunnen de verkopers (als je dat wilt) alles vertellen over hun collectie. Je vindt er talloze mooie tapijten, kleedjes, tassen, kussenslopen en lampen in alle kleuren en vormen. De tapijten zijn bijna allemaal gemaakt in (het oosten) van Turkije.

Turkse tapijten op de post naar Nederland

Je kunt de tapijten ter plaatse kopen, maar als ze niet in je koffer passen, kunnen ze ook opgestuurd worden. Vaak nog gratis ook. Zit het juiste tapijt er niet tussen? Dan kun je je wensen doorgeven en kan het tapijt (alsnog) gemaakt worden.

Adres: Yeniçeriler Caddesi 14 in Sultanahmet (de lange straat waar de tram ook doorheen rijdt, vlak voor de ingang van de Grote Bazaar) Dagelijks geopend van 09.00 tot 22.30 uur.

www.modernandtribal.com

Facebook

(foto’s Tosca de Jong)

Lees ook:Simit verkopers weer terug op straat in Istanbul
Lees ook:Hotels in Istanbul: Hotel Ilkay in Sirkeci (Sultanahmet)
Lees ook:Simit verkopers verbannen uit Istanbul
Lees ook:Duizenden mensen naar gratis iftar in Istanbul
Lees ook:De drie mooiste moskeeën van Istanbul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>