Turkse agent maakt selfie met ‘brugspringer’ in Istanbul

polis_memurundan_intihar_vakasinda_selfie_1409554241_0165

Het maken van ‘selfies’ is ook in Turkije enorm populair. Van vreemde selfies kijken de Turken niet meer op…maar de selfie die vanochtend genomen werd door de Turkse politie in Istanbul, is hét gesprek van vandaag in de Turkse kranten en op social media. De Turken zijn in shock. 

Op de Bosporus brug in Istanbul

Rond 06.30 vanochtend werd een man gespot op de bekende brug in Istanbul. De man wilde van de 65 meter hoge brug springen. Het komt helaas wel vaker voor dat mensen van de brug willen springen. Soms loopt dit slecht af. De Turkse politie was dan ook snel ter plaatse om de man om te praten.

Eén van de agenten vond het blijkbaar interessant en grappig om een selfie te maken met de man op de achtergrond. Of de agent ontslagen is, is nog niet duidelijk. De man is uiteindelijk toch gesprongen. Hij overleefde de val niet. Op Twitter wordt geroepen dat de agent beter de plaats van de man had in kunnen nemen en beter zelf had kunnen springen ;-)

Chaos en file in en rond Istanbul

Er werd vroeg in de ochtend een rijbaan van de brug afgesloten vanwege de springer. Dit leverde een complete verkeerschaos op in Istanbul en ver daarbuiten. Er ontstond al snel een file van 50 kilometer. Duizenden mensen kwamen vanochtend uren later aan op hun werk of school.

Lees ook:Turkse begrafenis: zo snel mogelijk begraven
Lees ook:Istanbul heeft de ergste files ter wereld
Lees ook:Kerst in Istanbul: de bomen en ballen horen bij ‘oud en nieuw’
Lees ook:Istanbul blog nu ook geblokkeerd in Turkije?
Lees ook:Kleurrijke LGBT Parade Istanbul overschaduwd door politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>